Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VRAAG HET HUWELIJKSREIS.NL VRAAG HET HUWELIJKSREIS.NL

TROUWEN OP LOCATIE TROUWEN OP LOCATIE

VIER UW HUWELIJKSJUBILEUM VIER UW HUWELIJKSJUBILEUM

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Bij een huwelijksreis naar Afrika denk je vast aan een safari, maar wist je dat de tropische bestemmingen als Mauritius en de Seychellen ook tot het Afrikaanse continent behoren? Bij deze eilandengroepen hebben veel mensen al gelijk een "bounty-gevoel" en dat is ook niet zo gek!

 

Huwelijksreis Tips

 

  1. Start het plannen van je huwelijksreis samen met de andere bruiloftplannen. Op deze manier kun je budget voor de huwelijksreis gelijk matchen met al je andere bruiloftkosten. Tenzij je het je kunt veroorloven, zal je moeten kiezen voor een extravagante bruiloft of een fantastische huwelijksreis.

  2. Beslis welk type huwelijksreis jullie willen maken. Sommige newly-weds willen gewoon relaxen aan het strand, maar anderen zijn op zoek naar wat actie. Als je hieruit bent kun je beter focussen op je huwelijksreis bestemming.

  3. Overweeg een all-inclusive huwelijksreis. Als je kiest voor een relax vakantie heb je waarschijnlijk ook geen zin om je zorgen te maken over de maaltijden, een all-inclusive resort of cruise is dan een perfecte oplossing. Vaak heb je met een all-inclusive reis ook nog activiteiten, vervoer en accommodaties inclusief.

  4. Ga op onderzoek uit nadat je voorkeur voor een bestemming hebt. Op huwelijksreis.nl vind je bij het 'bestemmingen' onderdeel informatie over veel huwelijksreis bestemming waar je ook links vind naar meer informatie m.b.t. lokale activiteiten en bezienswaardigheden.

  5. Kijk verder dan het hotel! Als je van plan bent andere plaatsen of toeristische gebieden tebezoeken is het goed te weten hoelang het reizen is daarheen.

  6. Laat het iedereen weten dat je op een huwelijksreis bent. Als je het bij je boeking aangeeft kan dat korting en nog meer voordelen opleveren. Wees ook op je huwelijksreis zelf niet verlegen, vaak als je verteld dat je op huwelijksreis bent krijg je speciale kortingen, of cadeaus.

 

 

Huwelijksreis aanbieders

Op zoek naar een mooie huwelijksreis? Kijk dan eens bij de volgende betrouwbare aanbieders:

 

Huwelijksreis plannen

Het plannen van je huwelijksreis is natuurlijk iets fantastisch, je kiest een bestemming uit, een mooi hotel... en dan?
Helaas komt het nog wel es voor dat net getrouwde koppels op Schiphol staan en hun paspoort zijn vergeten omdat ze nog helemaal met hun hoofd in de wolken lopen!

Wij bieden je een aantal tips waar je rekening mee moet houden voordat je op huwelijksreis gaat. Mocht je zelf ook nog goede tips hebben, laat het ons weten!