Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VRAAG HET HUWELIJKSREIS.NL VRAAG HET HUWELIJKSREIS.NL

TROUWEN OP LOCATIE TROUWEN OP LOCATIE

VIER UW HUWELIJKSJUBILEUM VIER UW HUWELIJKSJUBILEUM

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Jullie huwelijksreis is een reis die jullie niet snel zullen vergeten. Het is een van de vele dingen van je huwelijk dat je perfect willen hebben, alleen ontbreekt de tijd vaak om goed op onderzoek uit te gaan. Huwelijkreis.nl biedt julie een overzicht met huwelijksreis tips, de mooiste bestemmingen en een mogelijkheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor een huwelijksreis op maat.


 

 

Huwelijksreis Abu Dhabi

Abu Dhabi, met zijn schitterende wolkenkrabbers, luxe 5-sterren hotels, de uitstekende restaurants, sierlijke moskeeën, levendige souks, winkelcentra en uitgestrekte witte zandstranden. Dit levendige eiland stad biedt alle ingrediënten die je nodig hebt voor een korte vakantie of langere vakantie.

Kom tot rust op een keuze van de witte zandstranden, genieten van zeilen en kajakken de kalme wateren rondom het eiland en neem een ontspannende wandeling langs de schilderachtige omzoomde tuin Corniche, een zes kilometer lange kustweg die parallel loopt aan de zee.

 Bezoek de iconische Qasr Al-Hosn Palace (White Fort), ooit de thuishaven van de regerende Al-Nahyan familie en de oudste stad structuur, gebouwd in 1761. Bewonder de triple-koepelvormige dak van de Grote Moskee, 's werelds op twee na grootste moskee en neem een rondleiding door zijn weelderige interieur. 
Krijgen een inzicht in de geschiedenis van Abu Dhabi en tradities in het Heritage Village, die een traditionele bedoeïenen kamp van nomaden repliceert. Demonstraties van de kameel rijden en valkerij, zie kunstateliers en struin kraampjes met aardewerk, parfums en specerijen af.

Ontdek een aantal van de bijna 200 onbewoonde eilanden voor de kust op een sunset cruise of ga duin rijden in een airconditioned four-wheel drive door het vegen van zandduinen rond Liwa Oasis.

 Ga op zoek naar de lokale Arabische ambachten, antiek, goud en tapijten en naar bruisende winkelcentra voor high-end fashion, juwelen en parfum in het glinsterende van airconditioning voorziene Marina Mall of de Abu Dhabi Mall. Genieten van een scala aan nachtleven opties in een van de grote hotels, waaronder buikdans shows en licht je hielen op in een van de vele swingende nachtclubs.

Een enorme Amerikaanse 27 miljard dollar toerisme en culturele expansie-programma is op dit moment gewerkt aan de offshore-eiland Saadiyat transformeren tot een cultureel centrum. Het centrum zal beschikken over de Guggenheim Abu Dhabi Museum voor Moderne Kunst, ontworpen door Frank Gehry (gepland voor voltooiing in 2011) en het Louvre Abu Dhabi (naar verwachting open in 2012). Ook gepland zijn diverse luxe hotels, twee kampioenschap golfbanen en drie jachthavens.

De hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten is gevestigd in een T-vormige eiland dat uitsteekt in de Perzische Golf en is verbonden door talrijke bruggen naar het vasteland. Abu Dhabi is de grootste van de zeven Emiraten, dat de Verenigde Arabische Emiraten vormen.

De stad ontvangt dagelijkse vluchten van de grote steden van Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Australië. Abu Dhabi International Airport ligt 32 kilometer ten westen van het stadscentrum. De Emiraten Express bus dienst opereert een frequente dagelijkse dienst tussen Dubai en Abu Dhabi (2 uur).

 

Klimaat

De beste tijd om naar Abu Dhabi af te reizen is in de wintermaanden tussen oktober en april. De gemiddelde temperatuur is dan 24°C met een maximum van 35°C. De zomer is van mei tot september en is erg heet en niet comfortabel met een maximum temperatuur rond de 50°C.

Huwelijksreis boeken

Op zoek naar die speciale huwelijksreis op maat die je maar niet kan vinden? Wij kunnen je helpen met het vinden van jullie droomreis!
Vraag hier een gratis huwelijksreis offerte aan en ontvang offertes op maat van onze partners, klik hier voor meer info.