Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Bij een huwelijksreis naar Afrika denk je vast aan een safari, maar wist je dat de tropische bestemmingen als Mauritius en de Seychellen ook tot het Afrikaanse continent behoren? Bij deze eilandengroepen hebben veel mensen al gelijk een "bounty-gevoel" en dat is ook niet zo gek!

 

Huwelijksreis Tanzania

Tanzania is de belangrijkste safari bestemming van Oost-Afrika en heeft de grootste biodiversiteit op de planeet. Tanzania heeft veel een overvloed aan wildlife, en is bekend door de jaarlijkse trek van gnoes op zoek naar voedsel en water in het droge seizoen. 
Als de thuisbasis van een overvloed aan flora en fauna, de legendarische game reserves, de Kilimanjaro, de tropische specerijen van het eiland Zanzibar, witte zandstranden, historische bezienswaardigheden, en vriendelijke mensen is Tanzania bij uitstek een Afrikaanse safari huwelijksreis bestemming.

Huwelijksreis boeken

Op zoek naar die speciale huwelijksreis op maat die je maar niet kan vinden? Wij kunnen je helpen met het vinden van jullie droomreis!
Vraag hier een gratis huwelijksreis offerte aan en ontvang offertes op maat van onze partners, klik hier voor meer info.