Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VRAAG HET HUWELIJKSREIS.NL VRAAG HET HUWELIJKSREIS.NL

TROUWEN OP LOCATIE TROUWEN OP LOCATIE

VIER UW HUWELIJKSJUBILEUM VIER UW HUWELIJKSJUBILEUM

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Bij een huwelijksreis naar Afrika denk je vast aan een safari, maar wist je dat de tropische bestemmingen als Mauritius en de Seychellen ook tot het Afrikaanse continent behoren? Bij deze eilandengroepen hebben veel mensen al gelijk een "bounty-gevoel" en dat is ook niet zo gek!

 

Huwelijksreis Seychellen

Moeder Natuur was erg gul met deze 115 eilanden verspreid in de Indische Oceaan. De stranden van de Seychellen zijn de grote attractie, en dat is logisch ook: prachtige linten van wit zand, diepblauwe zee en grote GLACIS keien. Omdat de Seychellen een eilandengroep is is het lastig te kiezen naar welk eiland je precies moet gaan. De drie belangrijkste eilanden zijn Praslin, La Digue of Mahe, maar wat dacht je van een afgelegen eiland. Met zo'n gedachte alleen al kan je je voorstellen dat de Seychellen een vaak gemaakte keuze zijn voor een huwelijksreis. Maar er is veel meer te doen dan alleen het knallen van een fles champagne met je geliefde in een luxe hotel. De Seychellen is een top plek om te kijken naar vogels en reuze schildpadden in hun natuurlijke habitat. En een grote levende wereld ligt net onder de turkooizen wateren, een paradijs voor duikers van alle niveaus.

Huwelijksreis boeken

Op zoek naar die speciale huwelijksreis op maat die je maar niet kan vinden? Wij kunnen je helpen met het vinden van jullie droomreis!
Vraag hier een gratis huwelijksreis offerte aan en ontvang offertes op maat van onze partners, klik hier voor meer info.