Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Bij een huwelijksreis naar Afrika denk je vast aan een safari, maar wist je dat de tropische bestemmingen als Mauritius en de Seychellen ook tot het Afrikaanse continent behoren? Bij deze eilandengroepen hebben veel mensen al gelijk een "bounty-gevoel" en dat is ook niet zo gek!

 

Huwelijksreis Madagascar

Madagaskar is 's werelds vierde grootste eiland in de Indische Oceaan en is de perfecte plek voor de ultieme huwelijksreis. Een groot deel van het eiland bestaat uit jungle en bieden een veelheid van dier- en vogelsoorten. Op uw huwelijksreis moet u zeker op safari naar een van de Nationale Parken van Madagascar. Hier vind u vele dieren zoals schildpadden, olifanten en vogels.

U kunt op Madagaskar romantisch wandelen langs baaien, snorkelen en duiken, vissen, waterskiën, zonsondergang kijken, schelpen verzamelen, vogels kijken, wandelen, wandelen en gaan op de natuur wandelen.

Klimaat

De beste tijd rond Mombasa is van januari tot maart, wanneer de kans op regen laag is en een gemiddelde temperatuur van 28 ˚C met een piek van 31 °C. Het natte seizoen is tussen april en juni, met frequente en vaak hevige regenval.

Huwelijksreis boeken

Op zoek naar die speciale huwelijksreis op maat die je maar niet kan vinden? Wij kunnen je helpen met het vinden van jullie droomreis!
Vraag hier een gratis huwelijksreis offerte aan en ontvang offertes op maat van onze partners, klik hier voor meer info.