Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Je huwelijksreis is een reis die je niet snel zal vergeten. Het is een van de vele dingen van je huwelijk dat je perfect wilt hebben, alleen ontbreekt de tijd vaak om goed op onderzoek uit te gaan. Huwelijkreis.nl biedt je een overzicht met huwelijksreis tips, de mooiste bestemmingen.

Tevens zijn we op zoek naar verhalen hoe jouw huwelijskreis is bevallen, waar zijn jullie heengeweest, welke tips heb je? 
Mail je huwelijksreis verhaal naar ons en misschien lees je jouw verhaal hier terug.

 

 

Huwelijksreis Kenia

Er is veel meer tijdens een huwelijksreis of romantische vakantie in Kenia dan het opsporen van rood geklede Masai stamleden en de 'big five' op een safari. Slechts een korte afstand van de legendarische nationale parken van Kenia ligt een bijna ononderbroken strook van het strand, dat ten noorden en ten zuiden van de oude handelsstad van Mombasa strekt - de poort naar de sprankelende Indische Oceaan. Ontdek een keuze van gezinsvriendelijke badplaatsen op slechts een klein eindje rijden van Mombasa, de tweede grootste stad van Kenia na Nairobi. Tot deze badplaatsen behoren Diani Beach in het zuiden en Bamburi Beach naar het noorden. Naast zonnen en zwemmen zijn de badplaatsen ideaal om te snorkelen, duiken, vissen en het spotten van het leven in zee, zoals zeeschildpadden en dolfijnen. Naast de activiteiten op het strand, is het ook leuk om een daagje naar Mombasa's Old Town te gaan. Verken een doolhof van smalle, fascinerende steegjes die dateren uit de 12e eeuw of bezoek een aantal van de nabijgelegen reservaten, met inbegrip van: Shimba Hills National Reserve, een van de laatst overgebleven Oost-Afrika's kust regenwouden; Arabuko-Sokoke Woud, het grootste resterende stuk van inheemse bos aan de kust in Oost-Afrika, en Tsavo East en Tsavo West nationale parken, Samen vormen zij het grootste nationale park van Kenia, de thuishaven van het prachtige landschap en de vele dieren in het wild.

Bezienswaardigheden

Klimaat

De beste tijd rond Mombasa is van januari tot maart, wanneer de kans op regen laag is en een gemiddelde temperatuur van 28 ˚C met een piek van 31 °C. Het natte seizoen is tussen april en juni, met frequente en vaak hevige regenval.

Huwelijksreis boeken

Op zoek naar die speciale huwelijksreis op maat die je maar niet kan vinden? Wij kunnen je helpen met het vinden van jullie droomreis!
Vraag hier een gratis huwelijksreis offerte aan en ontvang offertes op maat van onze partners, klik hier voor meer info.