Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Huwelijksreis.nl Huwelijksreis.nl

Je huwelijksreis is een reis die je niet snel zal vergeten. Het is een van de vele dingen van je huwelijk dat je perfect wilt hebben, alleen ontbreekt de tijd vaak om goed op onderzoek uit te gaan. Huwelijkreis.nl biedt je een overzicht met huwelijksreis tips, de mooiste bestemmingen.

Tevens zijn we op zoek naar verhalen hoe jouw huwelijskreis is bevallen, waar zijn jullie heengeweest, welke tips heb je? 
Mail je huwelijksreis verhaal naar ons en misschien lees je jouw verhaal hier terug.

 

 

Huwelijksreis Egypte

Ontdek het oude Egypte op een huwelijksreis of romantische vakantie avontuur. Weinig landen in de wereld kunnen opscheppen over zo'n rijke en complexe geschiedenis als Egypte.
Farao's, Assyriërs en Nubiërs, Grieken, Romeinen en Turken en laten ons talrijke archeologische wonderen ontdekken en verkennen. Rij op een kameel rond de piramides van Gizeh of op een ezel naar de tempel van koningin Hatsjepsoet in de 'Vallei van de Koningen'. Neem een paardenkoets naar Karnak Tempel of een cruise op de Nijl. Varen in een traditionele felucca rond Aswan en bekijk het dagelijks leven aan de Nijl waar dorpsbewoners hun akkers verbouwen, grenzend aan dorpen in de schaduw van dadelpalmen. Uit de oude schatten van de jonge koning Toetanchamon en de Sfinx aan de huidige exotische geluiden en geuren van de Nubische bazaar en steden zoals Caïro, Alexandrië en Luxor. Er is veel te ontdekken op een Egyptische avontuur.

Voor een onderbreking van de geschiedenis, ga dan naar de kust en breng een paar dagen relaxend door aan het strand. Zwemmen en snorkelen in de prachtige wateren van de Rode Zee - een van 's werelds beste duiklocaties - of ga door met het avontuur in het Midden-Oosten. Kijken naar een zonsondergang vanaf de top van de berg Sinaï, naast de grens met Jordanië en verken een woestijn wadi op kamelen. Sta versteld ​van de oude stad Petra en drijf weg op de Dode Zee. In Syrië kan je een bezoek brengen aan de oude ruïnes van Palmyra en de mysterieuze Seleucidische stad Apamea.


Klimaat

De beste tijd om Egypte te bezoeken is in de winter tussen december en februari, met een gemiddelde dagelijkse temperaturen rond de 20 °C aan de mediterrane kust en 26 °C in Aswan. Winternachten dalen tot 8 °C. In de zomer kan een maximale temperatuur bereikt worden van 31 °C aan de mediterrane kust en 50 °C in Aswan.

Het is het beste om maart en april te vermijden, als de hete en stoffige Khamsin wind met maximaal 150 km/uur uit de Sahara komt. Regenval is verwaarloosbaar, behalveaan de kust.

 

Egypte / Aanbevolen

Huwelijksreis boeken

Op zoek naar die speciale huwelijksreis op maat die je maar niet kan vinden? Wij kunnen je helpen met het vinden van jullie droomreis!
Vraag hier een gratis huwelijksreis offerte aan en ontvang offertes op maat van onze partners, klik hier voor meer info.

Reizen naar Egypte

Huwelijksreizen in Afrika
  • Huwelijksreis Egypte
  • Huwelijksreis Kenia
  • Huwelijksreis Madagascar
  • Huwelijksreis Marokko